Www-sivut

Www-sivut ovat responsiiviset eli toimivat kaikilla ruuduilla.

Yksilölliset värit ja logo

Huolella suunnitellut www-sivut antavat yrityksestäsi asiallisen kuvan ja lisäävät kilpailukykyä.  Kotiope laatii sinulle yksilölliset ja toimivat sivut, joissa on huomioitu yrityksesi valitsema värimaailma, logo ja kuvat.

Helppo muokattavuus

Sivuja on helppo muokata itse, mutta voit halutessasi jättää kaiken ylläpitotyön Kotiopen tehtäväksi. Muokkaus onnistuu vaikkapa  pelkän internet-selamen avulla vaikkapa kotisohvalta käsin.

Esimerkkejä Kotiopen laatimista sivuista

Toimivat eri laitteilla

Sivut toimivat hienosti kaikilla laitteilla: tiekone, tabletti, puhelin…

Edullinen laajennettavuus

Sivuille voidaan lisätä erilaisia elementtejä kuten kävijätilastointi, Facebook-painike, yhteydenottolomake jne. Sivujen laajennettavuus on helppoa ja kohtuuhintaista.  Voit lisätä elementtejä joko itse tai antaa sen Kotiopen tehtäväksi. Sivumääriä ei ole rajoitettu eli voit tehdä niin monta sivua kun haluat ilman lisäkustannuksia.

Hakukoneoptimointi

Sivut laaditaan siten, että hakukoneet huomiovat ne mahdollisiman hyvin. Mahdollista on myös tehostaa markkinointia Google AdWord-palvelun avulla. 

Kotisivu ja sosiaalinen media

Kotisivut voidaan linkittää sosiaaliseen mediaan, kuten Facebook:iin. Www-sivuille voidaan lisätä tykkää painikkeita ja Facebookiin voidaan laatia erillinen sivu yritykselle, jossa voi olla linkki www-sivuihin.