Kotiope – ATK-apua kotonasi

Kotiope tarjoaa ATK-apua kotonasi, jotta sinun ei tarvitsisi raahata konettasi minnekään. Saat ammattitaitoista ATK-apua kotiisi nopeasti ja edullisesti. Palveluihin kuuluvat tietokoneen huolto, korjaus, päivitykset ja internetyhteyksien asentaminen. Kotiope tarjoaa myös käytönopastusta tietokoneen ja muiden teknisten laitteiden (ppieni-autouhelin, tv, digiboksi) kanssa. Kotiopea voi pyytää myös kauppaan oppaaksi konehankintoihin.Palvelua tarjotaani Lahden seudulla: Lahdessa, Hollolassa, Asikkalassa, Orimattilassa, Nastolassa ja Heinolassa.

Tietokoneen huoltoon kuuluvat mm. tietokoneen käyttöönotto,ohjelmien ja laitteiden asennukset (tulostimet, modeemit…), virusten ja haittaohjelmien poistot, käyttöjärjestelmän uudelleen asennus, ohjelmien päivitykset, tietokoneen fyysisten ongelmien korjaukset (vian selvittäminen ja viallisen komponentin vaihto uuteen).

Tietokoneen käytönopastusta voivat olla esim. tietokoneen käytön perusvalmiuksien oppiminen, pankkipalvelujen käytön oppiminen tai jonkun vaativamman ohjelman käytön oppiminen, kuten toimisto-ohjelmat: Word, Excel, PowerPoint, Photoshop.

Kotiope tarjoaa apua myös yrityksille. Palveluihin kuuluu myös www-sivujen tekeminen tai niiden teossa opastaminen.